(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri projektinjohtopalveluihin
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt

PROJEKTINJOHTOPALVELUIHIN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme pääkaupunkiseudun alueella.

Vastaat osaltasi asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta yhdessä muun projektiryhmämme kanssa. Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksenkohteesi. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä osana isompaa tiimiä tai toimia hyvinkin itsenäisessä roolissa projektia ohjaten. Tyypillisesti olet mukana monipuolisissa rakennuttamistehtävissä projektin alusta aina takuuajan loppuun asti.

Tehtäväsi voi sisältää esim. suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista ja rakentamisen ohjaamista joko hankkeen projektipäällikön alaisuudessa tai itsenäisesti, jolloin tehtävä voi sisältää myös valvontatyötä sekä muuta tilaajan edunvalvontaa monipuolisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (insinööri/DI). Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa, kunhan asenteesi on kohdallaan ja oppimishalu kova. Työkokemusta sinulla on mielellään kuitenkin jo jonkin verran, erityisesti työmaatehtävistä. Myös mahdollisesta hankintatyökokemuksesta on tulevissa tehtävissäsi hyötyä. Onnistuaksesi projekti-insinöörin tehtävissä viestit sujuvasti, viihdyt myös pikkutarkkuutta vaativissa tehtävissä ja erilaisten järjestelmien parissa.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävistä antaa projektinjohtopalveluiden toimialapäällikkö Taina Kuismin puh. 050 4384 184. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Projekti-insinööri, PKS”.