(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri projektinhallinnan ja sähkösuunnittelun tehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Haemme asiakasyrityksellemme TaTe Systemsille jo hieman projektinhallinta- ja sähkösuunnittelukokemusta kartuttanutta projekti-insinööriä Helsinkiin. Tässä roolissa työskentelet TaTe Systemsin uudisrakennuskohteiden projektinhallinnan sekä sähkösuunnittelun parissa, ja työtehtäväsi painottuu projektien koordinointiin, urakkalaskentaan, projektien sähkösuunnittelutehtäviin sekä laadukkaan lopputuloksen varmistamiseen työmailla. Pääset tekemään yhteistyötä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa ja etsimään ratkaisuja vaihteleviin haasteisiin. Lue siis lisää ohesta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuolisen, haastavan ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisissa hankkeissa
* Joustavat etätyömahdollisuudet
* Mahdollisuuden rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:
* Uudis- ja saneeraushankkeiden projektinhallinta työmailla ja toimistolla
* Sähkösuunnitelmien täydentäminen ja muokkaaminen
* Uudiskohteiden urakkalaskenta ja tarjouskyselyiden laadinta
* Materiaalien tilaaminen ja kilpailutus
* Muut hankkeiden koordinointiin liittyvät juoksevat tehtävät

Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua lisäksi asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviä sekä muita konsultoinnin tai suunnittelun asiantuntijatehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (AMK/ DI)
* Vähintään vuoden verran aiempaa työkokemusta vastaavista projektien työnjohdollisista tehtävistä sekä sähkösuunnittelusta
* Ymmärrys projektien hallinnoinnista
* Hyvä osaaminen suunnittelutyökaluista (CADS tai AutoCAD)
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen


Työntekijänä olet:


* Itsenäinen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan (viimeistään joulukuun 2019 alku)
* Kesto: 12 kk, tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen
* Sijainti: Kannelmäki, Helsinki (työskentelyä myös työmailla pääkaupunkiseudun alueella)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä TaTe Systemsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
TaTe Systems Oy suunnittelee ja toteuttaa kaikki tarpeidesi mukaiset sähkötyöt. Vuosikymmenien kokemukseen, koulutukseen ja sertifiointiin perustuva osaaminen ja pienen yrityksen joustavuus takaavat hyvän palvelun ja laadukkaan lopputuloksen. TaTe Systems Oy on luotettava kumppani kaikessa sähköistä osaamista vaativissa kohteissa, niin suurissa kuin pienemmissäkin. Tarjoamme palveluitamme niin yrityksille ja yhteisöille, kuin yksityishenkilöillekin.