(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Peab Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Etsimme projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme Peab Oy:lle Helsinkiin! Roolissa pääset syventymään uudisrakentamisprojektien kokonaisuuteen projektipäällikön tukena. Miltä siis kuulostaisi oman osaamisesi kehittäminen ja näköalapaikka yhteen Pohjoismaiden suurimmista rakennusalan yrityksistä? Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Projekti-insinöörin tehtävääsi kuuluu arkkitehdiltä sekä rakennesuunnittelijalta saatujen mallinnuskuvien tarkastaminen sekä raportoiminen. Lisäksi teet mallien ja kuvien perusteella määrälaskentaa. Roolissasi pääset myös näkemään uudisrakentamisen projektikokonaisuutta projektipäällikön tukena.

Kehityksesi myötä pääset kuitenkin itse vaikuttamaan siihen, millaiseksi tehtävänkuvasi projekti-insinöörin roolissa muotoutuu!

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin, jossa pääset sekä oppimaan uutta että kehittämään tehtävänkuvaasi oman osaamisesi karttuessa
* Vakaan konsernin edut ja mahdollisuuden kehittyä talon sisällä

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva rakennusalan koulutus (DI tai AMK)
* Aiempaa työmaakokemusta, esimerkiksi harjoittelusta tai kesätöistä
* Ymmärrystä Solibrista tai vastaavasta ohjelmasta sekä mallinnuskuvista
* Innokas ja oppimishaluinen asenne


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Alkuvuonna 2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Peab Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.