(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri palvelutilakohteiden tonttien hankintaan Vantaalle
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Vantaalle palvelutilakohteiden tonttien hankintaan projekti-insinööriä

Minulla on kädet täynnä projekteja. Olisiko sinulla tilaa, hyvä projekti-insinööri?

Voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää projekti-insinöörejä uusien hankkeiden ja tonttien etsintään. Tehtävässäsi teet selvitystyötä tonteista ja neuvottelet tontinhankinnasta. Vastuullesi kuuluu myös muita projektikohtaisia tehtäviä ja työskentelet muun organisaation kanssa tiiviissä yhteistyössä. Vaikka tehtävänimikkeesi onkin projekti-insinööri, voit olla tai olla olematta koulutukseltasi insinööri. Oleellisinta on se, että haluat päästä työssäsi tuloksiin ja kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi kokemuksesi kautta.

Tule töihin viihtyisään toimistoomme Vantaalle. Jos kuitenkin mieluummin työskentelet jollain muulla Laptin paikkakunnillamme, sekin onnistuu! Toimistomme sijaitsevat Vantaan lisäksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Joensuussa. 

Mitä toivomme sinulta? Että olisit hyvä ja osaava tyyppi.

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista ihmistä, jonka sosiaaliset taidot ovat hyvät. Emme etsi mitään keinoja kaihtamatonta myyntitykkiä, mutta tunnistat itsessäsi myyntihenkisyyden. Pääset hyödyntämään sitä meillä rehellisessä ja luotettavassa, mutta positiivisessa ja kannustavassa työilmapiirissä. Tulet olemaan erittäin tärkeä palanen tiimiä hankkeiden toteutumisen kannalta,  ja haemme ennen kaikkea porukkaan sopivaa, oikean asenteen omaavaa, positiivista henkilöä.

Arvostamme kokemustasi miltä tahansa rakennusalan osa-alueelta. Toisaalta, jos sitä sinulla ei vielä ole, mutta tunnet sen sijaan valtavaa mielenkiintoa alaa kohtaan, sekin riittää. Teemme joka tapauksessa kaikkemme, jotta viihtyisit ja onnistuisit työssäsi mahdollisimman hyvin. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä yhteistyö- ja organisointikykyä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Mitä tarjoamme sinulle? Antaa kollegoidesi kertoa.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Entäpä työkulttuurimme ja -ilmapiirimme? Niiden osalta annamme suunvuoron tuleville kollegoillesi eli nykyisille laptilaisille.

”Hyvät vaikuttamismahdollisuudet, jotka isommista rakennusliikkeistä puuttuvat.”

”Jokaisen mielipiteitä kuunnellaan ja asioita pääsee kehittämään.”

”Töitä ei tarvitse painaa yötä päivää. Laptilla ymmärretään, että ihmisillä on muutakin elämää.”

Haluatko kuulla lisää? Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa 27.5. klo 13 - 15 ja 29.5. klo 13 - 15 ja 31.5. klo 13 - 15  asiakkuuspäällikkö Sami Selander, puh. 045 128 0399 tai sami.selander@lapti.fi.

Lähetä hakemus 2.6.2019 mennessä.