(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri / Palvelupäällikkö, Arctest Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Etsimme asiakkaallemme Arctestille Projekti-insinööriä / Palvelupäällikköä johtamaan asiakasprojekteja aina huolellisesta suunnittelusta onnistuneen toteutuksen kautta maaliin saakka. Yhtiö on alan johtava toimija ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osa tätä tarinaa! Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja pidät sujuvasti monet langat yhtä aikaa käsissäsi. Menestyäksesi tässä tehtävässä omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja tehokkaan, järjestelmällisen työotteen. Lue lisää alta ja hae paikkaa.
KUVAUS
Kyseinen rooli on yrityksessä uusi ja olet vahvasti mukana kehittämässä toimenkuvaasi eteenpäin. Toimit linkkinä niin asiakkaiden, alihankkijoiden kuin sisäisten toimijoiden välillä ja huolehdit, että projektit etenevät ajallaan sovittujen raamien puitteissa. Koordinoit ja hankit uusia alihankkijoita, joten työ sisältää jonkin verran myös matkustamista. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan itse suunnittelutyöhön. Tarjolla on tiivis ja osaava työyhteisö, jossa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi monipuolisen työnkuvan parissa! Arctestilla on mahdollisuus edetä kiinnostuksesi mukaan jopa tuotantopäällikön tehtäviin osaamisen kartuttua.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan arvostetussa yrityksessä
* Monipuoliset työtehtävät projektien hallinnoinnissa
* Yhtiön sisäisen urakehityksen ja osaavien kollegoiden tuen

TYÖNKUVA

* Projektien koordinointi niin omien kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
* Vastuu projektien aikataulusta
* Tarvittavasta dokumentoinnista huolehtiminen projektin loppuun saattamisvaiheessa
* Alihankinnan kehittäminen ja kasvattaminen
* Alihankkijoiden koordinointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä ja projektien koordinoinnista
* Tehtävään sopiva insinöörin koulutustausta (DI tai AMK)
* B-ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen kielitaito


Lisäksi olet henkilönä:


* Tehokas
* Hyvät kommunikointitaidot omaava tiimipelaaja


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito sekä sähkösuunnitteluosaaminen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Arctestin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Arctest Oy:llä on takanaan pitkä ja menestyksekäs historia. Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen markkinoilla. Tänä päivänä Arctest Oy on johtava pohjoismainen sääkoestuskaappien valmistaja, jolla on toimisto Suomen lisäksi Ruotsin Göteborgissa.