(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri palveluasumiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Haemme Helsinkiin

Projekti-insinööriä palveluasumiseen

Projekti-insinöörinä työskentelet hankekehityspäällikön apuna suunnittelun ohjauksessa. Vastaat hankepäällikön oikeana kätenä ja osittain itsenäisesti esimerkiksi erilaisten suunnitelmien ja mallien tarkastuksista, selvitysten ja esitteiden tekemisestä sekä raportoinnista ja pöytäkirjoista. Teet tiivistä yhteistyötä tuotanto-, hankinta-, maanhankinta- ja myyntiorganisaatioidemme kanssa, ja olet mukana yksikön hankekehitysprojekteissa.

Etsimme

Olet idearikas ja motivoitunut palveluasumisen kehittäjä, jolla langat pysyvät käsissä. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja ajattelet asiakaslähtöisesti, mutta kokonaistaloudellisesti. Sinulla on

  • aiempaa kokemusta asuntorakentamisesta ja työmaakäytännöistä
  • MSOffice- ja AutoCad-ohjelmien rautaiset taidot
  • sujuva englannin kielen taito
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • vähintään rakennusmestarin tai AMK-insinöörin tutkinto rakennusalalta

Eduksi katsomme tuntemuksen tietomallipohjaisesta suunnittelusta ja kehittämishalukkuuden.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.6.-4.7. arkisin klo 8-16 Ilkka Murto, puh. 050 560 0779.

Jätä hakemuksesi 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.