PROJEKTI-INSINÖÖRI/-PÄÄLLIKKÖ
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Haluatko kasvattaa rakennuttamisen osaamistasi ja vastuitasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien hankkeiden parissa?

Vahvistamme rakennuttamisen organisaatiotamme uudella projekti-insinöörillä/projektipäälliköllä. Osaamisesi, kokemuksesi ja asenteesi mukaan sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä rakennushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävissä, joihin osallistut muun rakennuttamisen henkilöstön tuella sekä itsenäisesti. Osallistut myös projektien tarjous- ja sopimustoimintaan.
 
Arvostamme
sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita herkällä korvalla, esiintyä vakuuttavasti ja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa luontevasti. Sinulla on rakennusalan soveltuva koulutus (DI, Insinööri AMK) sekä jo hieman hankittua kokemusta suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan osana ammattitaitoista tiimiä mielenkiintoisessa ja kehitysmyönteisessä toimintaympäristössä, mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen ja vastuualueen kasvattamiseen sekä kilpailukykyiset edut. Tukenasi on yli 700 huippuasiantuntijan osaaminen sekä alan parhaat työkalut ja tekniikka. Tartu tilaisuuteen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13986. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2019 mennessä.

Lisätietoja: Mercuri Urval, partner Aki Hyryläinen puh. 0207 420 546 ja konsultti Santtu Rautiainen, 0207 420 516.
 
 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262189
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Itä-Uusimaa, Espoo