Projekti-insinööri Outotecille mukaan kehittämään projektikoordinointia
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019
Outotec on virtaviivaistamassa projektikoordinointiaan ja nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä mukaan tähän prosessiin uudessa roolissa projekti-insinöörinä. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolista haastetta erilaisten projektien aikatauluttamisen, resurssitarpeiden kartoittamisen ja toimitusketjujen seurannan parista. Mikäli omaat teknisen korkeakoulutaustan, kokemusta projektityöskentelystä ja palavan halun kehittyä muuttuvassa ympäristössä, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Projekti-insinöörinä vastuualueisiisi kuuluu erilaisten projektien etenemisen seuranta. Olet avainasemassa varmistamassa toimitusketjujen sujuvuutta, jotta resursseja on jatkuvasti riittävästi tuotannon tarpeisiin. Lisäksi edistät projektien etenemistä tehokkaalla aikatauluttamisella sekä tiiviillä yhteistyöllä eri sidosryhmien kanssa. Roolin ollessa uusi, tarjoaa tehtävä paljon haastetta mutta samalla runsaasti kehittymismahdollisuuksia.

Tarjoamme


* Uuden tehtävän täynnä kehittymismahdollisuuksia
* Monipuoliset työtehtävät erilaisten projektien parissa
* Ympärille ammattitaitoisen tiimin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektikohtaisten resurssitarpeiden arvioiminen, varastosaldojen ja toimitusten seuraaminen
* Tuotannon tarvitsemien resurssien saatavuuden kartoittaminen globaalisti
* Resurssien allokointi eri projektien välillä
* Projektiaikataulujen jatkuva seuraaminen ja päivittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekniikanalan soveltuva korkeakoulutausta (AMK / DI)
* Kokemusta suunnittelusta sekä resurssiaikatauluttamisesta, erityisesti projektien parissa
* Kyky työskennellä muuttuvassa ympäristössä, hallita laajoja kokonaisuuksia ja tunnistaa projektien etenemisen kannalta kriittisimmät työtehtävät
* Oppimishaluinen, itseohjautuva sekä päämäärätietoinen työote
* Sujuva englannin kirjallinen ja suullinen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heinäkuussa
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Rauhalanpuisto, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280317
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo