(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Orimattilan kaupunki /
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Orimattila on kasvava ja kehittyvä n. 16 100 asukkaan maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä. Meiltä on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Orimattilassa kohtaat kauniin maalaismaiseman ja vehreän luonnon. Keskustaan sijoittuvat peruspalvelut toimivat laadukkaasti ja asukkaiden arki on sujuvaa. Meillä huolehditaan niin ihmisistä kuin luonnostakin. Lisätietoja Orimattilasta löydät osoitteesta www.orimattila.fi

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset toteuttamaan erilaisia investointihankkeita yhteistyössä rakennuttamispäällikön kanssa. Vastaat mm. hankkeiden tilaaja- ja suunnitteluohjauksesta, kilpailuttamisesta sekä varsinaisesta rakennuttamisesta. Toimit tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, koordinoit rakennustarpeita ja muutosrakentamista.

Edellytämme Sinulta:

  • talonrakennustekniikan (RAK) alan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistotason tutkintoa
  • riittävää kokemusta talosuunnittelusta, talonrakennuksesta ja rakennuttamisesta
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja iloisessa työyhteisössä. Hae tehtävään heti Kuntarekryn kautta, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 klo 15.00 mennessä. Hakuilmoitukset kokonaisuudessaan kelpoisuusvaatimuksineen osoitteessa www.orimattila.fi > työ ja yrittäminen > avoimet työpaikat sekä www.kuntarekry.fi. Kuntarekryn kohdenumero on 242213. Rekrytoinnissa avustaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa dipl.ins. Harri Vaittinen p. 040 5288 084. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.