(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Neste, Kilpilahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Tarjoamme mielenkiintoisen projektityön teknisen koulutustaustan omaavalle insinöörille. Koulutustaustasi voi kone-, kemian- tai prosessitekniikasta, etsimme henkilöä jolla on hyvät pohjatiedot mekaanisten laitteiden laitedataprojektiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisten pohjatietojen lisäksi PI-kaavioiden ymmärtämistä. Työtehtävässä pääset osaksi projektia, joka vastaa Nesteen jalostamon teollisuuden mekaanisista laitteista ja niiden laitedatasta. Tässä yrityksessä pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään ammatillisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projekti-insinööriä Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nesteellä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Nesteen jalostamon mekaanisten laitteiden teknisen laitadatan parissa. Tulet työskentelemään projektissa, jonka tavoitteena on varmistaa, että järjestelmässä on standardien mukainen data kunnossapidon laitteista, kuten lämmönvaihtimet, pumput ja reaktorit. Tämä on osa laajempaa projektia, työssäsi sinua ohjaa projektipäällikkö.

Toimenkuvaasi kuuluu


* Tutustua standardeihin ja niiden asettamiin odotuksiin laitedatasta
* Kartoittaa nykyisen laitedatan kattavuus ja oikeellisuus
* Täydentää puutteelliset tiedot yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa


Tulet työskentelemään Nesteen omaisuudenhallinnan tiimissä Kilpilahdessa. Tehtävä tarjoaa oivan mahdollisuuden kerryttää kokemusta prosessilaitteistoista ja PI-kaavioista arvostetussa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tekninen koulutustausta, esimerkiksi konetekniikasta, prosessitekniikasta tai kemiantekniikasta. Koulutuksesi tukee sinua ymmärtämään mekaanisten laitteiden teknisiä tietoja, joiden parissa työskentelet. Tehtävässä menestyminen edellyttää putkitus- ja instrumentointikaavioiden (PI-kaaviot) lukutaitoa. Työ vaatii huolellisuutta, sillä työskentelet ison data määrän kanssa. Lisäksi kannat vastuun omasta projektiosuudestasi. Tekninen laitedata ja standardit ovat englanniksi, joten omaat myös hyvän luetun englannin kielen taidon (työkieli muuten on suomi).

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen koulutustausta (AMK, YO)
* Ymmärrystä PI-kaavioista
* Tarkka ja huolellinen työote
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä luetun englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuu

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kuukautta, jatkosta mahdollista keskustella projektin niin vaatiessa

Paikka: Kilpilahti, Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.