(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Millog Oy Turku/Tampere
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme kahta PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ, INTEGRATED LOGISTICS SUPPORT merijärjestelmät-toimialalle.

Toimit Merivoimien Laivue 2020 -hankkeeseen liittyvässä projektiryhmässä teknisenä asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu projektin tukeminen ylläpitojärjestelmän luomisessa ja huoltovarmuuden turvaamisessa hankkeen eri vaiheissa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa huoltovarmuus- ja kustannusanalyysien teossa sekä dokumentaatioon ja koulutukseen liittyvän materiaalin luomisessa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen, ruotsin kielen taito on eduksi. 

Toimipaikka toiseen tehtävään on Turku ja toiseen Turku tai Tampere. Molemmat tehtävät edellyttävät matkustushalukkuutta.

Tehtävistä antaa lisätietoja viikkojen 26 ja 30-32 aikana Tomi Vilppo puh. 040 315 7745.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.8.2019 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.

www.millog.fi