(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Metso Flow Control Oy
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haemme asiakkaamme Metso Flow Control Oy:n toimeksiannosta Projekti-insinööriä Metson venttiili-yksikköön Vantaan Hakkilaan. Tehtävä on kokopäiväinen ja kestoltaan toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu ja työsuhde solmitaan Adecco Finland Oy:n kanssa.

Projekti-insinöörinä toimit aktiivisena osana globaalissa toimitusprojekti-tiimissä ja vastaat teollisten venttiileiden teknisten yksityiskohtien selkeyttämisestä yhteistyössä asiakasyritysten ja projektipäällikön kanssa. Pääset työskentelemään sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa hyvin kansainvälisessä toimintakentässä.
Teknisenä asiantuntijana huolehdit tuotemäärittelyistä sekä projektidokumentaation hallinnasta.

Päivittäinen työ pohjautuu eri tiimien väliseen työskentelyyn LEAN-periaatteiden mukaisesti. Päivittäiset tehtävät tiimissä vaihtelevat ja muuttuvat säännöllisesti meneillään olevista projekteista riippuen. Raportoit tehtävässäsi projektin projektipäällikölle ja Projekti-insinööri tiimin esimiehelle.

Edellytyksiä tehtävässä menestymiselle ovat vähintään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (AMK tai DI) esimerkiksi kone- tai automaatiotekniikasta, sujuva suomen kielen ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Lisäksi tarvitset työssäsi MS Office -ohjelmien käyttötaitoa. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen tai työurasi alkuvaiheilla oleva tekijä lyhyemmälläkin teknisellä kokemustaustalla. Tärkeää on, että sinulla on valmiuksia oppia paljon uutta ja halua kehittyä.

Toivomme, että olet persoonaltasi asiakas- ja liiketoimintalähtöinen, yhteistyötaitoinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelet luontevasti sekä itsenäisellä otteella, että hyvässä yhteistyössä osana tiimiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiuksia käyttää ja soveltaa uutta oppimaasi tietoa päivittäisessä työssäsi. Toivomme myös, että sinulla on tarvittaessa mahdollisuus työmatkustukseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään avainasiakkaiden kanssa. Saat tueksesi ammattilaisten tiimin, jossa on hyvä tiimihenki ja positiivinen yhteistyökulttuuri. Lisäksi apunasi on laaja Metson kansainvälinen verkosto. Monimuotoinen työkenttä antaa erittäin hyvät mahdollisuudet ammatilliselle ja henkilökohtaiselle kehittymiselle.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja on mahdollista, että tehtävään valitaan henkilö jo hakuaikana. Haethan tehtävään Adeccon sivujen kautta viimeistään sunnuntaina 26.1. Pyydämme, että lähetät tähän tehtävään CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen englanninkielisinä.

Lisätietoja voit kysyä Suvi Ikolalta sähköpostitse: suvi.ikola@adecco.fi tai arkisin klo 10-11 puhelimitse: 046 8750107.

We believe it all begins with active personal involvement and curiosity. At Metso, you will benefit from a hands-on attitude and willingness to learn by doing. We provide an environment that combines a result-driven and respectful culture in an exceptional way.
www.metso.com

Metso Finland is a smoke-free work place.