(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri mekaaniseen kokoonpanoon, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Cormet Oy tarjoaa hyvän yhteishengen ja oppimisen ilmapiirin uransa alkuvaiheessa olevalle koneinsinöörille. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja olet aidosti innostunut tekniikasta, voi tehtävä olla sinua varten!
KUVAUS
Työpäiviisi sisältyy pääasiassa mekaanista kokoonpanoa ja asennustöitä. Aluksi työskentelet kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja myöhemmin itsenäisesti. Tämän lisäksi olet osana tiivistä tiimiä mukana vastaamassa tavarahankinnoista, tilauksista ja muista tehtävistä. Työtehtävät tulevat muotoutumaan positioon valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle


* Mahdollisuuden oppia ammattilaisten tukemana
* Rennon yhteishengen ja joustavan ilmapiirin
* Näköalapaikan kansainväliseen liiketoimintaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Mekaaninen kokoonpano
* Asennustyöt
* Muita tehtäviä kuten tavaranhankintaa
* Tehtävät muotoutuvat valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Konetekniikan, materiaalitekniikan tai energiatekniikan opinnot loppumetreillä (AMK)
* Aito kiinnostus tekniikan alaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Maaliskuun 2020 loppuun
* Sijainti: Koivulehdontie 4, 01510 Vantaa


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cormet Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cormet Oy valmistaa korroosiontutkimuslaitteita ja on erikoistunut korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin. Yrityksellä on hyvin kansainvälinen asiakaskunta, joka koostuu pääasiassa ydinvoiman tai öljy- ja kaasuteollisuuden kanssa toimivia yrityksistä. Myös valtioiden tutkimuslaitokset ja korkean tason tutkimusta tekevät yliopistot ovat tärkeitä asiakkaita.