(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (mekaaninen)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa noin 930 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 207 MEUR.

Haemme nyt mekaanisen alan projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Efora Oy:lle Veitsiluotoon.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan projekti-insinöörin tehtävissä asiakkaiden projekteissa, projektien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa sekä kouluttautua vastaamaan isoista projekteista projektipäällikkönä.

Tehtäväkuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat projektien ja tilaajien toimeksiantojen hoitaminen tehtäväkohtaisten sopimusten mukaisesti, suunnitteluresurssien ja materiaalien hankkiminen, asennusten valvominen sekä käyttöönottoihin osallistuminen. Myös projektien hankinta, markkinointi ja asiakasyhteistyö kuuluvat toimenkuvaasi. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tehtävävaatimukset

Etsimme suunnitelmallista, ratkaisukeskeistä ja päätöksiä tekevää projekti-insinööriä. Edellytämme sinulta insinöörin tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta suunnittelusta ja projektoinnista.

Sinulla on hyvät johtamis- ja neuvottelu- ja projektityöskentelytaidot sekä suunnitelmallinen työskentelytapa. Lisäksi sinulla on kokemusta paperitehtaan prosessilaitteista ja putkistoista.

Olet jämäkkä, määrätietoinen, yhteistyökykyinen sekä tottunut esiintyjä. Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee SAP-, AutoCad- ja MS Office -ohjelmien tunteminen sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Jaakko Virtala, p. 040 023 7614