Projekti-insinööri, mekaaninen kunnossapito
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Haluatko olla rakentamassa vahvaa yrityskulttuuria, jossa koko henkilöstö on vahvasti sitoutunut turvallisiin toimintatapoihin? Oletko organisointitaitoinen tiimipelaaja? Etsimme nyt pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen työotteen omaavaa projekti-insinööriä Kokkolaan. Hae mukaan rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme! 

Meillä pääset työskentelemään innovatiivisessa tiimissä, yhdessä, avoimesti ja toisia auttaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projekti-insinöörinä toimenkuvaasi kuuluu tarjouslaskenta, työnsuunnittelu, laadunhallinta ja dokumentointi. Toimit roolissasi vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy teknisen alan koulutus (esim. tekniikan alan insinööri). Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä. Vastuuntuntoisena ja palveluhenkisenä menestyt erinomaisesti tehtävässäsi. Sitoudut tavoitteisiin (turvallisuus, laatu, taloudellisuus) ja omaat järjestelmällisen sekä tehokkaan työotteen. Eduksi katsomme myös hitsaus-, painelaite- ja teräsrakennetuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jukka Sihvonen, p. 050 3901 058 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 12.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot