Projekti-insinööri matkapuhelinverkkojen pariin Eltelille, Tampere tai Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Tarjoamme loistavan tilaisuuden teknisen taustan omaavalle henkilölle matkapuhelinsisäverkkojen parissa. Projekti-insinöörinä pääset työskentelemään modernin suunnittelun parissa sekä projektipäälliköiden että myynnin tukena. Jos sinulla on osaamista jostain CAD-ohjelmistosta ja olet itsenäinen, tarkka ja nopea oppimaan, lue lisää ja hae tehtävää!
KUVAUS
Projekti-insinöörin tehtävä on näköalapaikka suureen kansainväliseen yritykseen. Työtehtävässä pääset toteuttamaan suunnittelua moderneilla työkaluilla yhdessä projektipäälliköiden ja myynnin kanssa, jossa etenemismahdollisuudet ovat vain itsestäsi kiinni.

Tarjoamme


* modernia suunnittelua moderneilla työkaluilla
* näköalapaikka monipuoliseen ja kansainväliseen yritykseen
* hyvän perehdytyksen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tehtävässä pääset toimimaan suunnittelun parissa sekä projektipäällikön että myynnin tukena. Projekti-insinööri siistii projektipäällikön tekemiä suunnitelmia asentajille sekä tekee karkeita suunnitelmia myynnin tueksi. Saat tehtävään ja suunnittelutyökaluun hyvän perehdytyksen, joten kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla.


* projektipäällikön tekemien suunnitelmien siistiminen
* projektipäällikön yleisten tehtävien tukeminen
* karkeiden suunnitelmien luominen myynnin tueksi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on osaamista jostain CAD-ohjelmistosta sekä teknisten kuvien lukemisesta. Vastaavaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta eduksi katsotaan kokemus mobiiliteknologiasta.


* soveltuva tekninen korkeakoulutustausta (esim. loppuvaiheen opiskelija, sähkötekniikka)
* osaamista jostain CAD-ohjelmistosta ja teknisten kuvien lukemisesta
* RF- tai mobiilitekniikan (2G,3G,4G) tuntemus katsotaan eduksi.
* sujuva suomi ja englanti


Työntekijänä ja kollegana olet:


* itsenäinen ja tarkka
* nopea oppimaan uusia asioita ja järjestelmiä
* rohkea selvittämään asioita tarvittaessa
* yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 saakka (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Tampere/Lasikaari tai Espoo/Alaniementie
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networks Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267630
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo