(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Marimatic Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Kasvun jatkuessa tarve uusille osaajille lisääntyy! Etsimme asiakasyrityksellemme MariMatic Oy:lle kehittymishaluista projekti-insinööriä mielenkiintoisten Cleantech-tuotteiden pariin. Jos monipuoliset projektinhoitotehtävät, mekaniikkasuunnittelu, kansainvälinen tekeminen ja Cleantech saavat kiinnostuksesi heräämään, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään - etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä Cleantech-tuotteiden suunnittelun ja projektinhallinnan parissa. Alkuun työtehtäväsi ovat avustavia ja kokemuksen karttuessa vastuusi kasvaa, joten sinulta toivotaan halua ottaa projektinhoitoa vastuullesi. Työtehtäviisi kuuluvat mekaniikkasuunnittelu sekä projektien suunnittelu ja dokumentaation laatiminen. Teet tiivistä yhteistyötä tuotesuunnittelijoiden ja projektipäälliköiden kanssa. Osallistut järjestelmien käyttöönottoihin sekä teet satunnaisia asiakastapaamisia toimien myynnin tukena. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä oppimisvalmiuksia ja kykyä mukautua roolin mukaan.

Cleantech-yritys MariMatic Oy on alansa edelläkävijä pneumaattisten jätteenkuljetusratkaisujen kehittämisessä puhtaamman ja kestävämmän ympäristön hyväksi. Tehtävä sopii sinulle, joka etsit työltäsi haasteita ja nautit työskentelystä osana tiivistä tiimiä.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mukavat työkaverit ja tiiviin tiimin tuen
* Mahdollisuuden kehittyä ja edetä yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Valmistusmateriaalien valinta ja tuotemäärittelyjen tekeminen
* Layout-kuvien piirtäminen tuotekuvista ja komponenteista CAD-ohjelmalla
* Tuotepiirrustusten tarkastaminen ja dokumentaatio
* Tiivis yhteistyö tuotesuunnittelijoiden ja projektipäälliköiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto, AMK/DI esim. konetekniikan insinööri, mekaniikkainsinööri
* AutoCAD-ohjelman hyvää hallintaa
* Hyvä suomen ja sujuva englannin kielitaito
* Kiinnostus projektinhallintaa kohtaan
* Matkustusvalmiutta tarvittaessa


Eduksi katsotaan työkokemus teollisuuden parissa työskentelystä ja halu ottaa projektinhallintaa vastuulleen.

Persoonaltasi olet:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MariMatic Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Marimatic Oy on nykyaikainen Cleantech-yritys, joka on vuosien varrella kehittänyt monia innovatiivisia tuotteita puhtaamman ja kestävämmän ympäristön luomiseksi. MariMaticin Taifun-järjestelmiä käytetään teollisuusjätteiden ja tuotteiden käsittelyssä, kun taas MetroTaifun on mullistava järjestelmä yhdyskuntajätteiden hävittämiseen. Marimatic Oy toimii kaikkialla maailmassa, ja vuosien mittaan on asennettu yli 900 järjestelmää yli 40 maahan. Menestys on saavutettu kovalla työllä ja merkittävällä panostuksella tutkimukseen ja kehitykseen.