(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Lujabetoni Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetonin valmisbetoniyksikössä on tuotu markkinoille viime vuosina useita uusia rakennusalaa kehittäviä tuotteita. Tuotteet on otettu vastaan erittäin hyvin ja haemme nyt uutta voimaa kehitystyöhön ja projektien hallintaan.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tai PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ LujaFlow tasoiteliiketoimintaan.

Työssäsi tulet toimimaan koordinaattorina toimitusprojekteissa niin kerrostalo- kuin toimitilarakentamisen puolella. Työnkuvaan kuuluu isona osana myös liiketoiminnan jatkuva kehitystyö. Työtehtävien laajuus ja vastuut kehittyvät osaamisen myötä.

Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.


Edellytämme sinulta

- Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Motivoidut itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja rakennustyömaan toiminnot ovat sinulle tuttuja. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia.
- Sinulla on rakennusalan koulutus tai vastaavat tiedot alalta. Kokemus betoniteollisuuden tai muun rakennusmateriaaliteollisuuden tehtävistä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit olla kokeneempi alan tekijä tai vastavalmistunut / valmistumassa oleva rakennusalan RI/DI.


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.
- Lujabetonilla pääset kehittymään erinomaiseksi betoniosaajaksi dynaamisessa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu työntekijä palkataan suoraan Lujabetonin kirjoille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi, liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi