(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri kytkentäprosessin digitalisointiin
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Fingridin Käytön digitalisaatio -yksikkö vastaa kantaverkon käytössä tarvittavien tietojärjestelmien kehittämisestä ja prosessien sujuvoittamisesta. Yksikkö toimii linkkinä käyttäjien, ICT:n ja järjestelmätoimittajien välillä. Haemme nyt rentoon ja kehitysorientoituneeseen joukkoomme uusia vahvistuksia. Oletko sinä etsimämme kytkentäprosessin digitalisoinnista vastaava

PROJEKTI-INSINÖÖRI / LOPPUTYÖNTEKIJÄ

Tehtäviisi kuuluu päivittäisessä käyttötoiminnassa merkittävässä roolissa olevien siirtokeskeytys- ja kytkentäprosessin työkalujen ja prosessien digitalisointi. Kantaverkkokeskuksen johdolla suoritetaan päivittäin useita kytkentöjä kantaverkossa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kytkennöillä mahdollistetaan tarvittavien verkon investointi- ja ylläpitotöiden toteutus. Tulet selvittämään ja toteuttamaan prosessin digitalisoimisen nykyistä laajemmin. Kehität mm. siirtokeskeytystarpeiden keruuta ja yhteensovittamista, käyttövarmuuslaskennan ja raportoinnin digitalisointia sekä prosessissa tarvittavien dokumenttien laadinnan, jakamisen ja tarkastuksen automatisointia. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös muihin käyttötoiminnan digitalisoimisen hankkeisiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai AMK) ja lisäksi olet kiinnostunut ja omaat osaamista joko opiskeluiden tai työelämän kautta tietojärjestelmien ja prosessien kehityksestä. Kokemus sähköverkon käyttö- tai suunnittelutehtävistä tai niissä käytettävistä tietojärjestelmistä tukee tehtävässä onnistumista. Jos olet vasta opiskeluidesi lopputyövaiheessa, aihepiiri tarjoaa mahdollisuuden myös lopputyön suorittamiseen. Tällöin saat tueksesi lopputyön ohjaajan / ohjausryhmän.

Arvostamme lisäksi aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä sekä kansainvälisissä yhteyksissä tarvittavaa englannin kielen taitoa. Nautit määrätietoisesta projektityyppisestä työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän näköalapaikan sähköjärjestelmän käytön digitalisointiin, viihtyisät työolosuhteet Käpylän toimistossa sekä haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikainen työsuhde.

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 25.11.2020 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jonne Jäppinen, p. 040 511 7566. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!