Projekti-insinööri kunnossapitoon ja tehdashankkeisiin

Lumon Oy
Tietoa tehtävästä

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1200 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 151 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä, pidämme lupauksemme ja rakennamme tulevaisuutta yhdessä. Meillä on luotettavat tuotteet sekä tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?

Lue lisää www.lumon.fi Yritysvideo: https://youtu.be/ZTO141rZjC8

Haemme henkilöä Kunnossapidon projekti-insinöörin tehtävään. Projekti-insinöörin keskeisenä tehtävänä on osallistua investointiprojekteihin ja muutostöihin aina valmistelusta käyttöönottoon saakka Lumon konsernin tehtailla. Osallistut myös investointi- ja muutostyöprosessien kehittämiseen. Olet kunnossapitotiimin jäsen ja raportoit työssäsi osastopäällikölle.

Tehtävä on näköalapaikka voimakkaasti ja vakaasti kasvavan kansainvälisen yrityksen tehdashankkeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniseltä alalta (esim. konetekniikan ins. /DI)
  • Kokemusta käytännönläheisestä, systemaattisesta ja tuloksekkaasta investointiprojektien läpi viemisestä
  • Asiakaslähtöistä otetta työhön
  • Tavoiteorientoituneisuutta, energistä ja proaktiivista tekemisen meininkiä sekä sinnikkyyttä saattaa asiat päätökseen
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • autoCAD osaamista
  • Kokemusta kansainvälisestä tehdasympäristöstä

Tarjoamme sinulle:

Näköalapaikan kasvavan kansainvälisen yrityksen tehdashankkeisiin sekä kiinnostavan ja mielenkiintoisen työympäristön Lumonin tehtailla, joissa on viimeisen kolmen vuoden aikana viety läpi 25M€ investointiohjelma, viimeisimpänä kesällä 2020 käynnistetty silkkipainolinjamme.

Työyhteisön, jossa on hyvä henki ja huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista – tästä kertoo myös kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista liikuntaedulla, panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10 % Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta

kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme onkin olla paras ja halutuin, myös työnantajana.

Jos tunnistit itsessäsi ominaisuudet, joita etsimme ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, hae mukaan huipputiimiin! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2021 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Lisätiedot:

Head of maintenance and investment Pekka Oikarinen pekka.oikarinen@lumon.fi 040 823 0831

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Pekka Oikarinen

Tutustu työpaikkaan