(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (kuitupuun vastaanotto)
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Haemme Kotkan tehtaalle projekti-insinööriä vastaamaan kuitupuun vastaanotosta ja laatuhallinnasta tehtaallamme toimivaan hakkimoon. Tehtävä on määräaikainen, ja se on sidottu projektin valmistumiseen, kestäen noin vuoden.

Projekti-insinöörinä vastaat kuitupuun vastaanottoon liittyvistä tehtäväkokonaisuuksista ja suunnittelet niiden toteuttamisen jatkossa. Tehtäväalueeseen kuuluvat ainakin otannat, upotukset, laaduntarkkailu ja tarkistusmittaukset sekä yhteydenpito toimittajiin. Hallinnoit vastaanottojärjestelmää ja kuitupuuvarastoa yhdessä hakkimon urakoitsijan kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä urakoitsijan kanssa. Vastuullesi kuuluvat myös hakkimon alueen liikenneturvallisuus ja opasteet sekä hakkimon tuottamaan kuoreen liittyvät tehtävät. Tehtävässä sijaistat terminaali-insinööriä. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta tai opintoja (kuten metsätalousinsinööri) sekä tietoa ja osaamista tukki- ja kuitupuusta. Erityisesti arvostamme kuitupuun laatutuntemusta ja mahdollista työkokemusta kuitupuun laadun parissa.                        

Henkilönä sinulla on hyvät viestintätaidot ja hyvä paineensietokyky. Työotteesi on järjestelmällinen ja tarkka. Sinulta löytyy halua suunnitella ja kehittää prosesseja. Teet tehtävässä myös liikkuvaa ja fyysistä työtä, joten et kaihda aktiivisuutta työpäivän aikana. Kanssasi on helppo työskennellä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden. Sinulla on vahva turvallisuusasenne ja hyvät valmiudet IT-järjestelmien käyttöön työssäsi.

Tarjoamme sinulle uuden tehtäväkentän ja mielenkiintoisen projektin perinteikkäässä tehdasympäristössä. Tehtävässä kehität omaa asiantuntemustasi ja pääset vaikuttamaan tehtaamme tärkeän prosessin muotoutumiseen. Harkitsemme projektin päätyttyä myös mahdollisuuksia vakinaiseen tehtäväkenttään. Työnantajana pyrimme hyvään henkilöstöpolitiikkaan ja korkeaan työtyytyväisyyteen.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 11.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jarmo Reinikkala, terminaali-insinööri, puh. 05 210 1756.                         
Soittoajat 5­-8.10. klo 12-14.