(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Kruunusillat-raitiotieallianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkoi loppuvuodesta 2019 ja kestää kevääseen 2021, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Tämän hetken tavoite hankkeen valmistumiselle on vuonna 2026, mutta aikataulu tarkentuu vielä vuonna 2021. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt osaksi projektitiimiämme

PROJEKTI-INSINÖÖRI KRUUNUSILLAT-HANKKEELLE

HELSINKI

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Haluatko tehdä töitä innostavassa ja vaativia kokonaisuuksia toteuttavassa porukassa? Tule projekti-insinööriksi Kruunusillat-raitiotieallianssille, osaksi mahtavaa ja reipashenkistä allianssitiimiämme!

Tässä tehtävässä osallistut yhden maantieteellisen osaprojektikokonaisuuden katurakentamisen liikennejärjestelyn, aikataulun, tuotannon sekä suunnitteluratkaisujen kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri? 

Saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan suuntaan ja pystyt toimimaan loogisesti myös muuttuvissa tilanteissa. Toimit sujuvasti hankkeen Big Room -ympäristössä Helsingin Hakaniemessä ja arvostat läpinäkyvää toimintatapaa ja päätöksentekoa. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Otat työturvallisuuden huomioon heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja pystyt sitä myös ympärilläsi olevilta vaatimaan. Tunnet hankintaprosessin salat ja osaat laatia tarjouspyynnöt sekä kyselyt eri teknisistä aihepiireistä. Muistioiden ja pöytäkirjojen laatiminen ovat osana arkea. Myös hankelaajuuden hallinta kuuluu päivittäisiin rutiineihin. Eduksi katsomme tietoteknisen osaamisen, erityisesti Tocomanin aikatauluohjelmasta. Tukenasi hankkeessa on rakentamisen ammattilaiset, jotka sparraavat sinua kehittymään paremmaksi päivittäin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Menestymistäsi tässä roolissa tukee aiempi kokemus infrahankkeista sekä ymmärrys kaupungin keskellä rakentamisesta.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä klo 12-13 keskiviikkona 16.9.2020 tai klo 14-15 torstaina 17.9.2020 osaprojektipäällikkö Pasi Samppalaan, puh. 050 5430 499. 

Hae tehtävään 4.10.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/