(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Kotkaan - Runtech Systems
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Runtech Systems Oy on vuonna 1997 perustettu globaalisti toimiva sellu- ja paperiteollisuuden räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Runtechin vahva kasvu ja jo pitkään jatkunut menestys perustuu asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Patentoidut ratkaisut tarjoavat paperiteollisuudelle energia- ja tuotantotehokkuutta sekä paperikoneiden ajettavuutta parantavia innovaatioita.

Runtech Systems Oy on osa Gardner Denver -konsernia. Gardner Denver on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.gardnerdenver.com/en/runtech


Etsimme nyt kasvumme tueksi Kotkaan PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ osaksi ammattitaitoista tiimiämme EP Turbo™-puhaltimien ja Ecoflow™-virtausmittausten projektointeihin paperitehdasympäristössä.

Sinulta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööritason koulutus / DI)
  • 2D/3D-suunnitteluohjelmiston hallintaa
  • Aiempaa osaamista projektien parissa työskentelemisestä
  • Englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Matkustusvalmiutta, sillä rooli pitää sisällään 40-50 matkapäivää/vuosi

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa taustaa paperiteollisuudesta, sillä kanssamme opit tämän alan ammattilaiseksi. Esimerkiksi konetekniikka tai automaatiotausta helpottavat tehtävän sujuvaa omaksumista. Toivomme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Sinulle tarjoamme antoisan ja mielekkään työn innovatiivisten tuotteisen parissa kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Työyhteisömme on tiivis ja tiimihenkemme hyvä. Lisäksi palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.


Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hakea kannattaa pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Pirita Haapanen arkisin klo 9-16, p. 010 2306 532 pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka olisi juuri oikea henkilö tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä Runtechilla on lisäksi auki projektipäällikön haku Kotkassa sekä vastaavat paikat myös Turussa! Katso kaikki hakuilmoitukset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/