(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri korjausrakentamisen hankkeisiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Haemme korjausrakentamisen hankkeisiin pääkaupunkiseudulle

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Etsimme vaativiin hankkeisiimme korjausrakentamisen rautaista asiantuntijaa. Työskentelet hankkeissa projektipäällikön apuna ja osallistut suunnittelun ohjaukseen. Teet yhteistyötä monipuolisista osaajista koostuvan Big room -tiimin kanssa ja pidät yhteyttä asiakkaisiin ja muihin yhteistyökumppaneihin. Olet mukana hankkeiden kustannuslaskennassa, hinnoittelussa ja kustannusten seurannassa sekä huolehdit hankkeen erilaisten aikataulutusten tekemisestä ja osallistut hankintojen toteuttamiseen. Lisäksi työskentelet tiiviisti tietomallien parissa.

Meillä pääset työskentelemään yhteistoiminnallisten urakkamuotojen kehittyvässä maailmassa ja kehittämään osaamistasi erilaisissa työtehtävissä.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Sinulla on aiempaa kokemusta projekti-insinöörin tehtävistä tai vastaavasta roolista. Aiemman työkokemuksesi pohjalta hyödynnät osaamistasi esimerkiksi hankkeen eri toteutusvaiheiden aikataulutuksessa. Tunnet Big room -työskentelyn, LEAN-ajattelun ja Last Plannerin käytön perusteet tai olet innokas kehittämään osaamistasi näillä osa-alueilla. Hallitset tietomallinnuksen ja hyödynnät osaamistasi monipuolisesti hankkeen suunnittelussa. Arjen työssä käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia.

Olet innovoijatyyppi, jolla on vahva motivaatio kehittyä rakennusalan uudenlaisten hankemuotojen ja työvälineiden asiantuntijaksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Kanssasi on helppo tulla toimeen ja työskentelet sujuvasti yhteisen tavoitteen eteen.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Timo Arposeen, puh. 040 553 9950 (parhaiten tavoitettavissa iltapäivisin).

Hae tehtävään 18.1.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!