Projekti-insinööri - korjausrakentaminen
Peab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Paikkakunta Pääkaupunkiseutu

Haemme korjausrakentamisen yksikköön pääkaupunkiseudulle projekti-insinööriä. Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden suunnittelu ja kustannusten ohjaus. Toimit projekteissa vahvasti ohjaajan ja koordinoijan roolissa. Työskentelet yhteistyössä suunnittelijoiden, tilaajien, rakennuttajien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös työpäällikön kanssa ja osaamisesi kasvaessa tulet vastaamaan tehtävistä entistä itsenäisemmin.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet innovatiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa. Olet kiinnostunut tarkistamaan ja kommentoimaan suunnitelmia sekä tutkimaan eri suunnitteluvaihtoehtojen kustannusvaikutuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullisuutta sekä kykyä käsitellä suuria tietomääriä.

Viimeinen hakupäivä 1.3.2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341615
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Yksikönjohtaja Ilkka Laakeristo Puhelin: +358 40 767 6187 Sähköposti: ilkka.laakeristo@peab.fi