(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Espoo, Vantaa tai Turku
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle projekti-insinööriä Espoon, Vantaan tai Turun toimipisteelle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on elokuu 2020.

Projekti-insinöörin tehtävässä teet alustavat FTTH-verkon aluesuunnitelmat sekä reittien linjasuunnitelmat projektialueella. Valmistelet projektien kustannusarviot ja etsit yhteistyössä muun projektiorganisaation kanssa optimaalisen toteutustavan. Roolissa olet vahvasti mukana yhteistyössä projektiorganisaation kanssa rakentamisen aikana ja olet yhteydessä eri sidosryhmiin, kuten kuntiin, kaupunkeihin sekä alihankkijaketjuihin.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7100 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Pääasialliset työtehtävät
  • Televerkkojen aluesuunnitelmat, valokuituverkon liityntäpisteiden analysointi sekä reittien linjaus projektialueella
  • Projektien kustannusarvioiden valmistelu
  • Projektien toteutuksen suunnittelu tuotannon kanssa
Odotamme sinulta
  • Alaan soveltuvaa opintotaustaa (maanrakennus-, sähkö- tai teletausta)
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiitoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi tietoliikennealalla. Eltel tarjoaa myös hyvän perehdytyksen sekä osaavat ja innostavat kollegat, jotka tukevat uralla kehittymistä.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.7.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.