(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, kokoaikainen, Eaton Power Quality Oy, Espoo
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Eaton Power Quality Oy:lle projekti-insinööriä Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja työllistyt suoraan Eatonin palkkalistoille.

Projekti-insinöörin tehtävässä pääset kehittämään projektinhallintataitojasi sekä toimimaan yhdessä myyntiorganisaatioiden kanssa koko EMEA-alueella. Työnkuvaasi kuuluu projektitoimitusten hallinta ja koordinointi, asiakaskohtaisten muutosten dokumentointi ja vieminen tuotantoon, projektitoimituksiin liittyvien tehdastarkastusten ja muiden asiakastilaisuuksien järjestäminen sekä tiimin prosessien ja työkalujen kehittäminen.

Eaton on energianhallintayhtiö, jonka myynti vuonna 2013 oli 22,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Eaton tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Eatonilla on noin 96,000 työntekijää, ja se myy tuotteita asiakkailleen yli 175 maassa.

Keskeisenä toimijana Eaton on sitoutunut luomaan ja ylläpitämään tiiviitä asiakassuhteita, jotka perustuvat tarjottujen tuotteiden ja palvelujen erinomaisuuteen. Otamme aina asiakkaiden tarpeet huomioon tuotteiden valmistuksesta asiakaspalveluun ja tukeen asti.

http://www.eaton.fi

Pääasialliset työtehtävät

 • Projektitoimitusten hallinta ja koordinointi
 • Asiakaskohtaisten muutosten dokumentointi ja vieminen tuotantoon
 • Myynnin tukeminen toimitusprojekteissa
 • Projektitoimituksiin liittyvien tehdastarkastusten ja muiden asiakastilaisuuksien järjestäminen
 • Tiimin ja prosessien ja työkalujen kehittäminen

Odotamme sinulta

 • Sähkötekniikan, tuotantosuunnittelun, tuotantotalouden, muun tekniikan tai vastaavan alan opintoja
 • Kokemusta projektinhallinnasta ja kykyä hallita useampaa projektia samanaikaisesti
 • Järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti monien ihmisten elämänlaatuun sekä ympäristöön uusimpien teknologioiden kautta
 • Mahdollisuuden kehittää projektinhallintataitojasi
 • Kiinnostavat työtehtävät mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.