(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri kansainvälisiin vientihankkeisiin, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Etsimme aktiivista ja ratkaisukeskeistä projekti-insinööriä suojateknologian pariin Temet Oy:lle Helsinkiin. Roolissa työskentelet tärkeänä osana Temetin kansainvälisiä myyntihankkeita, aina alun suunnittelusta toimitukseen saakka. Tässä tehtävässä sinua odottavat myös mahdollisuus rekrytoitua suoraan asikasyritykseen sekä hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä esimerkiksi myynnin tehtäviin!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet osana tiivistä myyntitoimistoa, ja vastaat kansainvälisten myyntihankkeiden projektinhallinnasta ja dokumentaatiosta sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmiin hankkeen eri vaiheissa. Työ on luonteeltaan dynaamista ja kansainvälistä, ja tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä.

Tarjoamme


* Joustavat työajat
* Monipuolisen ja kehittävän työtehtävän
* Kansainvälisen toimintaympäristön
* Hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä
* Mahdollisuuden rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:


* Myynnin tukitehtävät (mm. tarjousten laatiminen)
* Kansainvälisten myyntihankkeiden koordinointi ja projektinhallinta
* Logistiikan ja raportoinnin työtehtävät
* Dokumentaation hallinta
* Yhteydenpito eri sidosryhmiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (AMK/DI)
* Hyvä MS-Office ja CAD-osaaminen
* Hieman aiempaa teknisen alan työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
* Hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme eduksi SolidWorks-osaamisen sekä aiemman kokemuksen prosessiteollisuuden tai projektien parissa työskentelystä.

Persoonaltasi olet:


* Joustava
* Yhteistyökykyinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Asentajankatu 3, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Temet tarjoaa suojateknologian erityisosaamistaan asiakkaidensa käyttöön helpottamaan suojien suunnittelua ja rakentamista yhä toimivampien ja taloudellisempien suojaratkaisujen aikaansaamiseksi. Asiantuntijamme ovat asiakkaidemme tukena suojien suunnittelussa, rakentamisessa ja niiden elinkaaren aikaisten vaatimusten toteuttamisessa.
Temetin globaalisti ainutlaatuinen suojateknologiaosaaminen on pitkäjänteisen, määrätietoisen ja jatkuvan dynaamisen tutkimus- ja kehitystyön tulosta.