(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri kalliorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI KALLIORAKENTAMISEEN

PROJEKTI-INSINÖÖRI

SUOMEEN, RUOTSIIN JA NORJAAN

Olemme kalliorakentamisen edelläkävijä. Maanalaiset rakentamisen ratkaisut ja kaavoitus mahdollistavat kestävän kehityksen mukaisia toteutus- ja sijoitusvaihtoehtoja monenlaisille kalliotiloihin sijoitettaville erityiskohteille. Kohteitamme ovat esimerkiksi urheiluhallit, pysäköintilaitokset, lämpövoimalat, vesilaitokset ja hiihtoputket. Osana parempaa elinympäristöä rakennamme myös metro-, rata- ja liikennetunneleita, sekä louhimme mm. kaivoskohteita. Parhaillaan työskentelemme monipuolissa työkohteissa esimerkiksi Kittilän kaivostunneleiden louhinnassa, Olkiluodossa Posivalla, Tampereella Sulkavuoressa, sekä Tukholmassa Henriksdalissa. 

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön apuna suunnittelunohjauksessa ja teet tiiviistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Osallistut suunnittelunohjausprosessin eri vaiheisiin, kuten selvitysten tekemiseen ja suunnitelmien tarkastamiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. 

- vastuu suunnittelun aikataulutuksesta ja ohjauksesta 

- kustannuslaskelmien laatiminen 

- osallistuminen yksikön kehitysprojekteihin 

Näissä tehtävissä pääset tutustumaan YIT:läisiin ja työmaihimme ympäri Suomen tai Skandinavian hankepaikkakuntiemme vaihdellessa.  

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä yhteyksiä. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Olet tarkka ja pitkäjänteinen. Otat haastavatkin tehtävät reippaasti vastaan, ja olet valmis vuoro- ja reissutyöhön. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.

Eduksi katsomme panostajan lupakirjan. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Visa Myllymäkeen, puh. 0400 356 593.

Hae tehtävään 2.6.2019 mennessä ja tule rakentamaan kanssamme ainutlaatuisia infrahankkeita!