(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Kajaanin yliopistokeskus
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Kajaanin yliopistokeskuksen mittaustekniikan yksikössä on haettavana

PROJEKTI-INSINÖÖRIN 

määräaikainen työsuhde ajalle 1.11.2018 - 30.6.2019.

Projekti-insinöörin tehtävänä on, yhdessä teknisen ryhmän kanssa, toteuttaa tutkimushankkeisiin liittyvää ohjelmistokehitystä mittalaitteiden, mobiililaitteiden ja palvelimien osalta. Projekti-insinööri toimii ryhmässä ohjelmistojen asiantuntijana.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja perehtyneisyyttä ohjelmointitekniikkaan. Ohjelmoinnin osalta vaatimuksena on joko C/C++, Java tai Labview-kielen hyvä osaaminen. Muu ohjelmointiosaaminen (mm. html, php) ja Linux-käyttöjärjestelmätuntemus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan vaativuustasolle 7–8 (muu henkilöstö). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Työsuhteen kesto on 8 kk, mutta työsuhteen jatko on mahdollinen uusien tutkimushankkeiden myötä. Tehtävässä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.

Hakemus pyydetään lähettämään liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen. Hakuaika päättyy keskiviikkona 24.10.2018.

Tiedustelut Kajaanin yliopistokeskuksen johtaja Vesa Virtanen, puh. 0294 484669, sähköposti: vesa.virtanen(at)oulu.fi ja laboratorioinsinööri Veijo Sutinen, puh. 0294 488364, sähköposti: veijo.sutinen(at)oulu.fi.