Projekti-insinööri ja/tai Jr. Projektipäällikkö rakennuttamisen pariin, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2021
Haluatko kasvattaa rakennuttamisen osaamistasi ja vastuitasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien hankkeiden parissa? A-Insinöörit etsii projekti-insinööriä projektipäälliköiden tueksi rakennuttamis- ja projektinjohtotehtäviin monipuolisiin rakennuttamisen hankkeisiin pääkaupunkiseudulle. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse välttämättä olla, vaan A-Insinöörit tarjoaa tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Kuitenkin kokeneemmalle osaajalle on myös Jr. Projektipäällikön tehtävä auki! Olit siis vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta kerryttänyt osaaja - lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Jos mahdollisuus olla mukana rakennuttamassa pääkaupunkiseudun merkittäviä rakennushankkeita kiinnostaa, tämä voi olla paikkasi!
KUVAUS
A-Insinöörit toimi niin uudis- kuin korjaushankkeidenkin parissa lukuisilla eri rakentamisen sektoreilla ja projekti-insinöörinä tai jr. projektipäällikkönä pääset osallistumaan projektipäälliköiden apuna useisiin mielenkiintoisiin rakennuttamishankkeisiin. Projekti-insinöörinä avustat projektipäälliköitä sekä toimit myös itsenäisesti asiantuntijatehtävissä. Pääset lisäksi osallistumaan muun muassa tarjous- ja sopimustoimintaan sekä muihin valmistelu- ja tukitehtäviin. Parempaa rakennuttamisen oppipaikkaa on vaikea kuvitella, sillä pääset välittömästi mukaan hankkeisiin yli 200 henkilön rakennuttamisen asiantuntijaorganisaatiossa.

Tarjoamme


* Ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan
* Kollegojen tuen kaikilla rakennuttamisen osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokemuksen karttuessa A-Insinöörit mahdollistavat kasvusi oman kiinnostuksesi mukaisesti yhä vaativimpiin tehtäviin
* Kattavat henkilöstöedut ja reilun palkkauksen työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2020)

TYÖNKUVA

* Rakennuttamishankkeissa toimiminen projektipäälliköiden ohjauksessa (tai kokeneempana suoraan Jr. projektipäällikön roolissa)
* Itsenäiset asiantuntijatehtävät rakennuttamishankkeiden parissa
* Osallistuminen tarjous- ja sopimustoimintaan
* Kilpailuttamis- ja sopimusasiakirjojen valmistelu
* Muut valmistelu- ja tukitehtävät, kuten projektisuunnitelmat, pöytäkirjojen laatiminen sekä kustannusseuranta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva rakennusalan korkeakoulutustausta (esim. rakennusinsinööri DI/AMK)
* Sujuva suomen kielen osaaminen (englannin kielen taito on eduksi)
* Ajokortti sekä oma auto on eduksi


Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus rakennusalan suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä.

Työntekijänä olet:


* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehittymishaluinen
* Tarkka ja huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo / pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
A-Insinöörit on suomalainen rakentamisen alan suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta uusien yhteistyömallien ja mielekkään ympäristön eteen. Yli 800 asiantuntijaamme 12 toimipaikassa tekevät töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa - kotimaassa ja maailmalla. Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee yli 200 asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen - näin varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä aina parasta palvelua hankkeittensa parhaaksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1515552
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo