(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, jakeluverkko
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme projekti-insinööriä jakamaan hyvää energiaa ja vastaamaan siitä, että jakeluverkon investointiprojektit varmistavat asiakkaillemme luotettavan ja turvallisen sähkönsiirron.

Projekti-insinöörinä olet mukana jakeluverkon investointiprojektien hallinnassa Sähköverkot -yksikössä. Avustat tiimin projektipäälliköitä ja varmistat projektin tavoitteiden toteutumisen laadukkaasti ja aikataulussa yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtävääsi liittyy olennaisena osana urakoitsijayhteistyö, projektin suunnittelun ohjaaminen ja rakennuttaminen sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme sekä urakoitsijoidemme kanssa. Projekti-insinöörinä vaikutat yrityksemme toiminnan taloudellisuuteen ja sähkönjakelun luotettavuuteen. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Espoon Leppävaarassa moderneissa toimitiloissamme.

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, joten projekti-insinöörinä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen, mutta kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta keksien ja kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.

Odotamme

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulutason tutkintoa tehtävään soveltuvalta alalta tai vastaavia tietoja ja taitoja. Eduksesi luemme sähkövoimatekniikan koulutuksen. Tehtävässä menestymistä tukee, jos olet kerännyt aikaisempaa kokemusta sähköverkkoliiketoiminnasta, sähköverkon rakennusprojekteista tai projektinhallinnasta. Työ projekti-insinöörinä vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden oppimiseen.

Lisätietoja

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi  viimeistään 5.3.2018. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut saatetaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa hankepäällikkö Kalle Sato:
kalle.sato@caruna.fi, 040 154 8834.