(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri infrarakentamisen pariin Rambollille, Lahti/Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Etsimme asikkaallemme Rambollille uransa alussa olevaa määrätietoista ja kehittymishaluista projekti-insinööriä Lahteen. Tehtävä on loistava mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ja arvostetussa suunnittelu- ja konsultointialan yrityksessä. Lisäksi tunnetusti loistavan työilmapiirin organisaatiossa on mahdollisuudet paitsi kehittyä insinöörinä, myös edetä urallaan! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work kokoaikaista projekti-insinööriä Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ramboll Finland Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään pääsääntöisesti infrarakennuttamisen parissa. Tuet projektipäällikköä projektien koko elinkaaren aikana huolehtien lisäksi monista käytännön asioista. Yksi tärkeimmistä työtehtävistäsi on urakoiden kilpailutus- ja hankinta-asiakirjojen laatiminen, sekä koko kilpailutusprosessiin tutustuminen. Lisäksi pääset tutustumaan työmaavalvontaan. Pääset työsekentelemään hyvin erilaisten ja eri kokoisten projektien parissa. Suurin osa projekteista liittyy kuitenkin katu-, tie-, silta- ja tunnelirakentamiseen. Työ on hyvin liikkuvaa, sillä toimiston lisäksi pääset tutustumaan projekteihin myös työmailla.

Ramboll on suomen johtava rakennusalan yritys, joten tämä on loistava mahdollisuus kehittyä urallasi. Iso yritys tarjoaa myös paljon monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia talon sisällä sekä aidosti vastuuta ja haastavia tehtäviä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutustausta (AMK tai DI, esim. siltasuunnittelu tai betonitekniikka) sekä jo jonkin verran alan työkokemusta esimerkiksi kesätöiden ja työharjoittelun parista. Eduksi katsotaan, jos olet ehtinyt kerryttää jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulee olla taitorakentamisosaamista tai kokemusta infrarakentamisesta/-rakennuttamisesta sekä mielellään ymmärrystä betonitekniikasta, joko opintojen tai töiden parista. Aiempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin motivoitunut asenne ja halu kehittyä. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin oma-aloitteista ja määrätietoista asennetta. Et epäröi kantaa vastuuta tai ottaa vastaan haastaviakin tehtäviä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta
* Taitorakentamisosaamista ja ymmärrystä betonitekniikasta
* Oma-aloitteinen ja määrätietoinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito
* Oma auto ja ajokortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37.5 tuntia viikossa

Kesto: 12kk, jatko hyvin todennäköinen

Paikka: Lahti tai Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.5.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ramboll on Suomen johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsulttialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa.