(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, infra (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme nyt asiakasyritykseemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Yritys tarjoaa kustannustehokasta infrarakentamista ympäri Suomen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, toteuttaen myös maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt projektikohtaisesti sekä muut infrarakentamisen kokonaisuudet.

Tehtävässä vastaat osaltasi siitä, että työmaa voidaan toteuttaa aikataulussa, kustannustehokkaasti, turvallisesti ja asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti. Toiminnallasi varmistat yhteistyön toteutumisen ja tiedonkulun hankkeeseen osallistuvien välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
- aiempaa työkokemusta infrapuolen työnjohdosta
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa sekä kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- hyvää paineensietokykyä

Yritys tarjoaa:
- vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
- pitkäkestoisen, itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
- kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät etenemismahdollisuudet yrityksessä
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 25.5.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, "Projekti-insinööri, infra". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.