(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, HL Eriste Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Asiakkaamme HL Eriste Oy:n ydinosaamista on teollisuuseristysten urakointi. Heidän menestyksensä perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoon sekä kehittyneimpien standardien ja työmenetelmien tuntemiseen. Huolellinen eristystyö on yhdistelmä virheetöntä teknistä osaamista sekä esteettisesti viimeisteltyä lopputulosta. HL Eriste on toteuttanut teollisuuden eristysprojekteja sekä toimittanut tekniseen eristämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita menestyksellisesti jo vuodesta 1962. Vuodesta 2018 lähtien HL Eriste Oy on ollut osa Arme – konsernia.

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ


Tervetuloa projekti-insinööriksi HL Eristeelle! Toimit Pirkanmaan alueen uudis- ja saneerauskohteiden projekti-insinöörinä ja vastuullasi on yli 20 hengen tiimi (teollisuuseristäjät ja telineasentajat).

Vastaat projekteista niin taloudellisesti kuin tuotannollisestikin. Työn suunnittelu, kustannusten seuranta ja hallinta sekä esimiestyö tehtävinä motivoivat sinua. Viihdyt asiakkaiden parissa ja sinulla on halu kehittää toimintaa. 

Olet itsenäiseen työhön kykenevä, napakka ja sinulla on halu kehittyä alan ammattilaiseksi, ellet jo ole sitä?

Edellytämme:

 • työkokemusta rakennus- tai teollisuusrakentamisen projekteista tai prosessiteollisuuden kunnossapidosta
 • insinöörikoulutusta
 • talouden johtamisen kykyä
 • työturvallisuusosaamista
 • hyviä yhteistyötaitoja
 • projektinhallinnan taitoja

Huomioimme tässä haussa myös vastavalmistuneet, joilla on käytännön kokemusta kesätöiden kautta tai aikaisemmin hankittua osaamista. 

Tarjoamme:

 • vakituisen työsuhteen
 • erittäin hyvän perehdytyksen
 • palkan sopimuksen mukaan
 • yrityksen johdon tuen
 • itsenäisen vastuullisen tehtävän

Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mielenkiintoisesta tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=445 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Asiakkuusvastaava Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501. Hakemukset vain Alen Consulting Oy:n kautta.

”Tervetuloa töihin HL Eriste Oy:lle! Hyvällä projekti-insinöörillä on kykyä koordinoida ja kykyä hallita kokonaisuutta, taloudellista osaamista sekä taitoa toimia työntekijöille asiallisena ja reiluna esimiehenä”. Meille tärkeitä asioita ovat työturvallisuus, laatu ja asiakaslähtöisyys. HL Eriste on luottamuksesi arvoinen!  Aluepäällikkö Kari Takala, HL-Eriste oy/Hl Insulation Ltd Lisätietoa: www.hlinsulation.com

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi