Projekti-insinööri, Helsinki
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteista iss.fi ja issyritysvastuuraportti.fi.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut
 tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen laajat koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ ISS Projektointiyksikköömme, pääkaupunkiseudulle.


ISS Projektointiyksikkö on osa ISS Palveluita ja tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaidensa kriittisten toimintaympäristön kehittämiseen. Palvelun laadun varmistaa yrityksemme vahva osaaminen, joka kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Organisaatiomme sisäinen yhteistyö mahdollistaa asiakkaallemme toimitilajohtamisen kokonaispalveluratkaisut joustavasti toteutettuna.

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut kriittisissä ympäristöissä tehtäviin projekteihimme. Urakat käsittävät niin uuden rakentamista kun vanhankin korjaamista, esimerkiksi puhdastiloissa ja datakeskuksissa. Osallistut projektien ohjaukseen, hankkeen alkuvaiheesta aina takuuvaiheeseen saakka. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että oman asiantuntijaorganisaation kanssa.


Toivomme sinulta ammattimaista ja määrätietoista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Mikäli omaat lisäksi aitoa halua vastata asiakkaan tarpeisiin ja haasteisiin, olet joustava sekä kehittämisorientoitunut, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin tutkinto) sekä kokemusta korjausrakentamisesta, tutkintosi ei tarvitse olla aivan valmis – suunnitellaan yhdessä sen loppuun saattaminen. Arvostamme valvojan tai rakennuttajan FISE- pätevyyttä. Kokemus projektinjohdosta katsotaan valintaprosessissa eduksi. Toivomme, että kommunikoit hyvin sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle talotekniikan tai rakentamisen osaajalle itsenäisen ja haastavan työn, jota voidaan muokata oman osaamisesi mukaan, erinomaisen tiimin tuen urallasi sekä monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävissä avainasiakkuuskohteissa. Tarjoamme sinulle paikan, jossa pääset kanssamme kehittämään meidän tekemistämme ja me tuemme sinun kehittymistäsi ja ammatillista osaamistasi urallasi. Tule meille siis rakentamaan oma ISS urapolkusi ja tekemään kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!  

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 1.8.2021. Täydennäthän sähköistä hakemustasi liittämällä mukaan myös cv:si. 
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot