(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri / Gasum Oy, Kouvola / Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018


Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energia- ja kiertotalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja ja liikennekaasumarkkinan aktiivinen kehittäjä. Bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa laajennetaan vahvasti lähivuosien aikana sekä kevyen että raskaan kaluston tarpeita varten. Gasum laajentaa vuoden 2018 aikana LNG-tankkausasemaverkostoaan Ruotsiin ja Norjaan. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 925 milj. euroa.

Etsimme Biokaasu-liiketoimintayksikön projektitiimiin

Projekti-insinööriä

toimipaikkana Kouvola tai Espoo

Projektitiimin tehtävänä on valmistella ja toteuttaa Gasum-konsernin biokaasu- ja liikenneasemainfraan liittyviä investointiprojekteja. Projekti-insinöörinä tehtäviisi kuuluu mm. suunnittelun, aikataulun ja resurssien ohjaus sekä tarvittaessa asiantuntijana toimiminen. Osallistut vahvasti uusien toteutuskonseptien ja projektitoiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat:

  • Projektihankintojen teknisestä määrittelystä ja valvonnasta sekä teknisestä ja kaupallisesta tuesta projektien aikana
  • Projekti- ja läpivientisuunnitelmien, kustannusarvioiden ja aikataulujen laatimisesta yhteistyössä projektipäälliköiden sekä suunnittelukumppaneiden kanssa
  • Projektien ulkoisten ja sisäisten resurssien varmistamisesta
  • Projektien työmaa- ja käyttöönottovaiheiden tukeminen

Menestyäksesi tehtävässä olet jo hankkinut työkokemusta investointiprojektien suunnitteluvaiheen läpivienneistä ja mielellään myös työkohteissa toimimisesta. Eduksi katsomme CAD-piirtotyökalujen sekä MS Project -ohjelmiston hallinnan. Toimit osana tiimiä ja olet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten toimit luontevasti tiimin jäsenenä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää myös omatoimista ja järjestelmällistä työskentelyotetta.

Pohjoismaisessa konsernissamme tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Edellytämme:

  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta investointiprojekteista
  • Vahvaa halua kehittää omaa osaamista
  • Matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla
  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, insinööri tai DI

Tehtävä tarjoaa osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle ammattilaiselle mielenkiintoista työtä hyvässä työyhteisössä. Lisäksi tehtävässä on loistava näköalapaikka tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja mahdollisuudet urapolulla etenemiseen ja kouluttautumiseen.

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antavat Gasum Oy:n Tero Tikka ma 9.7. klo 9-11 ja to 12.7. klo 9-11 ja ma 6.8. klo 11-13, puh. +358 40 553 3360 sekä MPS-konsultit Irene Turakainen alkaen 6.8. eteenpäin, puh.+358 20 746 9457 ja Elina Koskela 12.-18.7. ja alkaen 6.8. eteenpäin, puh. +358 20 746 9692.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.8.2018 mennessä.