Projekti-insinööri, Eurofins
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021
Etsimme Eurofins Expert Services Oy:lle Projekti-insinööriä Espoon Otaniemeen. Tehtävässäsi toimit osana aktiivisen palotorjunnan tiimiä vastaten testausprojektien läpiviennistä. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.
KUVAUS
Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. .
Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.
TYÖNKUVA
Projekti-insinöörinä vastaat pääasiassa sammutusjärjestelmiin liittyvien palotestausprojektien läpiviennistä sekä tarvittaessa muista rakennustuotetestauksen projekteista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden, teknikoiden ja asiakkaiden kanssa.
Varmistat, että testikokonaisuus järjestetään asiakkaan vaatimusten ja mahdollisen testistandardin mukaisesti. Huolehdit, että testihallissa on tarvittavat laitteet ja varustukset testin suorittamista varten. Testauksen edetessä huolehdit, että testaus sujuu sovitulla tavalla ja pidät huolta myös työturvallisuudesta. Testauksen jälkeen vastaat raportoinnista asiakkaan suuntaan. Tarvittaessa pystyt myös auttamaan testauksen tekemisessä, etkä pelkää tarttua toimeen.

Työpäiviisi kuuluvat mm:


* testausprojektien suunnittelu, toteutus ja raportointi
* myynnin tekninen tuki ja asiakasneuvottelut toimeksiantojen aikana
* operatiivisen henkilöstön työnjohtaminen ja käytännön testaustyöhön osallistuminen
* toiminnan työtapojen, työturvallisuuden ja teknisten valmiuksien kokonaisvaltainen kehittäminen
* sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Projekti-insinöörinä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista teknistä ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja teknisiä kokonaisuuksia.

Tehtävään valitulta odotetaan:


* soveltuvaa teknisen alan tutkintoa
* aikaisempaa kokemusta projektityöstä
* kykyä osallistua käytännön työtehtäviin ympäristöolosuhteiltaan haastavassa ympäristössä
* hyvää suomen ja englanninkielen taitoa - kykenet tehokkaaseen kommunikaatioon eri osapuolten kanssa ja osaat myös ilmaista asiat kirjallisesti


Eduksi katsotaan kokemus palotekniikan tai sammutusjärjestelmien parissa työskentelystä ja / tai rakennusalan suunnittelu- tai työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeatempoisessa asiakastyössä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut muun muassa tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Muuta tietoa:


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Sijainti: Espoo
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Lue lisää Eurofinsistä täältä.

Eurofins Expert Services yritysvideo löytyy YouTubesta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507352
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo