(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri erikoisrakentamisen yksikköön
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

PROJEKTI-INSINÖÖRI erikoisrakentamisen yksikköön Tuusulaan

YIT:n jännitysyksikkö on erikoisrakentamisen yksikkö, jonka päätoimialaa ovat erilaiset infra- ja talonrakentamisen jälkijännitystyöt. Etsimme nyt joukkoomme projekti-insinööriä vastaamaan tartunnattomien jänteiden projekteista tarjouslaskennasta toteutukseen. Urakoimme mm. siltojen ja pysäköintilaitosten jännitystöitä sekä erilaisia ankkurointeja. Työntekopaikka sijaitsee Tuusulan Sammonmäessä. Aloitus huhtikuun alkuun mennessä tai sovittuna ajankohtana.

Tässä tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto sekä MSOffice ja AutoCad -ohjelmien tuntemusta. Rakennesuunnittelutausta katsotaan eduksesi. Etsimämme henkilö on kehittämishaluinen ja haluaa myös itse kehittyä työssään. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Pystyt hallitsemaan monia eri tehtäviä ja hankkeita samanaikaisesti.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Toivonen, p. 050 564 6997.

Hae tehtävään 24.3.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!