(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Enviroburners Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Etsimme nyt projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme Enviroburners Oy:lle Vantaalle! Tässä mielenkiintoisessa ja tarkkuutta vaativassa tehtävässä pääset vastaamaan laitetoimitusprojektien teknisestä dokumentaatiosta. Haemme kehittymisintoista tiimipelaajaa, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja kunnianhimoisesti. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä globaalisti toimivassa yrityksessä sekä mukavassa ja välittömässä työyhteisössä, joka tarjoaa myös runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joita voidaan muokata osaamisesi mukaan

Mahdollisuuden päästä sisälle mielenkiintoiseen alaan ja työskennellä kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa

Pienemmän organisaation joustavuuden mm. matalan hierarkian sekä rennon työympäristön

Hyvät kehitysmahdollisuudet

Tiimisi ja esimiehesi tuen työssä onnistumiseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat laitetoimitusprojektien teknisestä dokumentaatiosta Word ja Excel työkaluja hyödyntäen. Tehtäväsi on muodostaa mm. seuraavia projektidokumentteja:

Komponenttilistat

Toimintakuvaukset

I/O -listat

Säätökaaviot

Varaosalistat

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai konetekniikasta. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Toivomme, että sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa kokemusta polttimista. Olet hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tekijä.

Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. sähkö-, automaatio-, tai konetekniikka)

Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta

Hyvät Microsoft Office taidot (erityisesti Excel ja Word)

Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen asenne

Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme eduksi:

SolidWorks tai AutoCAD -ohjelmien osaamisen

Aiemman työkokemuksen laitetoimituksien parista

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen 37,5h/viikossa (tilanteesi mukaan myös osa-aikainen tuntityö on neuvoteltavissa)

Kesto: 12kk

Sijainti: Hakamäenkuja 4-6, Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Enviroburners Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Enviroburners toimittaa erikoispolttimia 40 vuoden kokemuksella teollisuuden tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Päätuotteemme ovat öljy- ja kaasupolttimet prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksille sekä hajukaasupolttimet ja -soihdut sellutehtaille. Tuotteidemme avulla autamme asiakkaitamme saavuttamaan ympäristönsuojelun asettamat vaatimukset ja samalla tuottamaan hyötyenergiaa jätepolttoaineista. Yhtiömme vuosittainen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 18 henkilöä.