(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Eltel Networks Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Academic Work etsii projekti-insinööriä Eltel Networks Oy:lle Ouluun! Tässä työssä pääset työskentelemään tuulivoiman saralle rakennesuunnittelun pariin. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa heti - tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työssä pääset perehtymään tuulivoimaloiden ihmeelliseen maailmaan betonityöjohtajan näkökulmasta. Voit olla joko vastavalmistunut tai juuri valmistumaisillasi oleva rakennusalan diplomi-insinööri tai insinööri, joka osaa hyödyntää oppimiaan teorioita käytännössä. Eduksi katsotaan ehdottomasti aikaisempi kokemus silta- ja betonitöistä, rakennesuunnittelusta sekä betonitöiden valvomisesta.
Normaalina työpäivänä valvot ja dokumentoit projektin edistymistä työmailla sekä kommunikoit asiakkaan kanssa työn edistymisestä. Koska tuulivoimalat sijaitsevat Oulun seudun ympäristössä noin parinsadan kilometrin säteellä, ajokortti on ehdottoman tärkeä.

Tarjoamme


* Tässä tehtävässä pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työmaalla työnjohdollinen valvonta ja opastaminen
* Prosessien dokumentointi ja analysointi
* Raportointi asiakkaalle

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. DI, rakennusinsinööri)
* Relevanttia työkokemusta rakennustyömaalta
* Ymmärrystä raudoituskuvista ja betonirakenteista (esim. betonin käyttäytyminen eri lämpötiloissa)
* Oma-aloitteinen, rohkea ja itseohjautuva työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* B-ajokortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2019 vuoden loppuun
* Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulun seutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networks Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.