(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri elinkaarisuunnitteluun
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Optiplan Elinkaarisuunnittelussa toimimme laajasti rakennetun ympäristön edelläkävijöinä. Ympäristösertifiointitoimintamme kattaa mm. Breeam, LEED ja RTS -järjestelmät.  Yhdessä Energiatiimin kanssa toimimme uudis- ja korjausrakentamisen toimitila- ja asuntokohteiden elinkaarisuunnittelussa ja ympäristösertifioinnissa. Referensseihimme kuuluu yli 60 prosenttia Suomessa sertifioiduista Breeam-rakennushankkeista.

Nyt haemme energiseen porukkaamme ympäristösertifioinnin projekti-insinööriä Helsingin toimipisteeseen.

Toimit ympäristösertifiointihankkeiden arvioitsijana ja/tai sertifiointikonsulttina mielenkiintoisissa projekteissa ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialaisessa suunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Tässä tehtävässä pääset aitiopaikalta vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta rakennusten ympäristösertifiointiprojekteista, esim. urakoinnin, suunnittelun tai konsultoinnin puolelta. Työskentelysi onnistuu myös englannin kielellä. Koulutukseltasi olet diplomi-insinööri tai insinööri.

Katsomme eduksesi Breeam NC, Breeam RFO ja LEED -järjestelmien tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja dynaamista työskentelytapaa.

Meillä on innostava ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!
Lisätietoja tehtävästä antavat: projektipäällikkö, Breeam AP, LEED AP, Karoliina Lietonen puh. 050 541 3499 ja suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390

Tutustu meihin yrityksenä: www.optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta www.optiplan.fi. Lähetäthän hakemuksesi pian kuitenkin viimeistään 16.8.2019. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.