(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Efora Oy
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt mekaanista projekti-insinööriä osaksi engineering-tiimiämme Kemiin, Veitsiluodon tulosyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Projekti-insinöörinä hoidat vaihtelevia projekteja ja tilaajan toimeksiantoja tehtäväkohtaisen sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä hankit erilaisille toimeksiannoille suunnitteluresursseja ja materiaaleja, minkä lisäksi valvot asennuksia sekä osallistut käyttöönottoihin.

Tehtävänkuvaasi kuuluu myös asiakasyhteistyöhön osallistuminen. Pääset osallistumaan monipuolisesti toimeksiantojen hankintaan ja markkinointiin.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä kokonaisvaltaisessa projektien hoitamisessa. Saat kasvaa kanssamme projektien johtamisessa ja hoitaa tarvittaessa toimeksiantoja myös toisilla paikkakunnilla.

Tehtävävaatimukset

Arvostamme tehtävään soveltuvaa tutkintoa (insinööri tai DI) ja useamman vuoden työkokemusta projektoinnista ja suunnittelusta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta sekä paperi- ja selluteollisuuden laitteiden tuntemusta. Toivomme, että sinulla on hyvät johtamis- ja neuvottelutaidot ja hallitset projektityöskentelyn.

Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee SAP-tietojärjestelmän tunteminen ja hyvä suomen sekä englannin kielen taito. Arvostamme jämäkkyyttä, määrätietoisuutta ja yhteistyökykyä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 22**.9.** mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Jaakko Virtala, p. 0400 237 614