Projekti-insinööri, Eaton, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021
Miltä kuulostavat monipuoliset työtehtävät osana kansainvälistä organisaatiota? Etsimme nyt Eatonille hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä järjestelmällisellä työskentelyotteella varustettua projekti-insinööriä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille, joka nauttii nopeatempoisesta toimintaympäristöstä ja on hyvä sopeutua työhön, jossa asiakkaan halut voivat muuttua nopeasti. Eaton on mukana energiavallankumouksessa, joka johtaa ympäristön kannalta kestävämpään energiantuotantoon ja kulutukseen. Tule osaksi heidän tiimiä ajamaan muutosta eteenpäin!
KUVAUS
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle oivan näköalapaikan sekä läpileikkaavan näkymän Eatonin organisaatioon. Eatonin Espoon tehtaalla valmistetaan UPS -laitteita asiakkaiden tarpeisiin ja projekti-insinöörin vastuulla on hallita isoja asiakasprojekteja ja varmistaa, että ne etenevät asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti. Eatonin toiminta on hyvin kansainvälistä ja projekti-insinöörinä pääset työskentelemään päivittäin kollegoiden ja asiakkaiden kanssa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Eatonilla sinua odottavat kannustavat kollegat, kiinnostavat työtehtävät sekä mukava yhteishenki. Projektitoimitustiimi on osa laajempaa CPS (Critical Power Solutions) organisaatiota, joka puolestaan tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden näkökulmasta.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Ammattitaitoisen tiimin ympärillesi
* Hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet

TYÖNKUVA
Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät pitävät sisällään projektitoimituksen hallintaan ja koordinointiin liittyviä tehtäviä, aina tilauksesta siihen saakka kunnes laite on lähdössä asiakkaalle. Tyypillinen työviikkosi saattaa sisältää mm. erityiskomponenttien saatavuuden selvitystä, tuotannon kanssa palaveerausta, tilausten aikataulujen hallintaa sekä laitetarkastusten koordinointia. Projektitoimituksen loppuvaiheessa saattaa olla asiakastilaisuuksia, jossa asiakkaan ja sovellusinsinöörin kanssa käydään läpi järjestelmän toimintoja. Sinun tehtävänäsi on huolehtia asiakkaista sekä tilaisuuden sujuvuudesta. Tässä roolissa olet päivittäin yhteydessä eri sidosryhmiin, kuten tuotantoon, ostoon, myyntiin ja asiakkaisiin.


* Projektitoimitusten hallinta ja koordinointi Eatonin Espoon tehtaalla tilauksesta toimitukseen
* Asiakaskohtaisten tuotemuutosten kirjaaminen tuotannonohjaamisjärjestelmään
* Projektitoimituksiin liittyvien laitetarkastusten ja muiden asiakastilaisuuksien järjestäminen ja isännöinti
* Eatonin EMEA-alueen myyntiyksiköiden tukeminen toimitusprojekteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknillinen koulutustausta, AMK/DI (esim. sähkötekniikan- logistiikan-, prosessitekniikan- tai mekaniikan insinööri)
* Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. harjoittelu tai kesätyö)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät IT-taidot (Office 365) sekä kyky sisäistää uusia järjestelmiä


Kokemus ERP-järjestelmistä (esim. SAP tai Oracle) sekä sähkötekniikan koulutustausta katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet


* Vuorovaikutustaitoinen
* Oma-aloitteinen ja reipas
* Organisointikykyinen ja järjestelmällinen
* Asiakaslähtöinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eatonin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Eaton Oy on monialainen energianhallintayritys, jonka tarkoituksena on parantaa ihmisten elämänlaatua sekä ympäristöämme. Suomessa Eatonin toiminta on keskittynyt sähköratkaisuihin, jotka mahdollistavat kriittisten käyttökohteiden sähkön varmennuksen sekä häiriöttömän sähkön jakelun.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464313
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo