(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Celsa Steel Service
Celsa Steel Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Oletko vastavalmistunut tai valmistumisen kynnyksellä oleva rakennustekniikan insinööri? Pysyykö sinulla monta lankaa käsissä samanaikaisesti? Oletko oma-aloitteinen ja täynnä draivia? Haemme Celsalle Espooseen projekti-insinööriä vakituiseen tehtävään. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Projekti-insinöörin tehtävänä on työmaayhteydenpito eli hän osallistuu aloituspalavereihin ja työjärjestyksestä sopimiseen. Tilausten vastaanotto ja niistä sopiminen sekä raudoitteiden muuntosuunnittelu kuuluvat myös hänen tehtäviinsä. Pääset siis mm. tulkitsemaan raudoituskuvia ja siirtämään niistä saatujen teräsmääriä tuotantoon ja työmaalle. Olet vahvassa yhteistyössä niin suunnittelijoiden, työmaiden kuin tuotannonkin kanssa.

Tehtävässä edellytetään AutoCAD-osaamista, hyvää tietoteknistä osaamista ja yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla olisi rakennustekninen koulutus. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Halutessasi saat koulutuksen esim. raudoitteiden mallintamiseen. Kuitenkin raudoituspiirustusten peruslukutaito on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Celsa Steel Service on Suomen johtava betoniterästen valmistaja, jatkojalostaja ja toimittaja. Kyseinen työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmin tehtaalla ja muita tuotantopisteitä on Åminneforssissa ja Pälkäneellä. Celsalla on pätevä tiimi, joka on tukenasi tehtävässä onnistumiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala Barona Engineering'iltä (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.