(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUMINEN UUSIMAA- JA PIENTALOT-YKSIKKÖÖN

PROJEKTI-INSINÖÖRI

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Haemme asuntorakentamisen Uusimaa- ja pientalot-yksikköön projekti-insinööriä yksikön suunnittelunohjaustiimiin. Yksikkö toteuttaa kerrostalohankkeita Uudenmaan alueella sekä isoja pientalohankkeita pääkaupunkiseudulla. 

Projekti-insinöörinä toimit projektipäälliköiden sekä rakennuttajapäällikön apuna suunnittelunohjauksessa ja teet tiiviistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Osallistut suunnittelunohjausprosessin eri vaiheisiin, kuten selvitysten tekemiseen ja suunnitelmien tarkastamiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. 

  • suunnittelun aikataulutus ja ohjaaminen
  • kustannuslaskelmien laatiminen 
  • osallistuminen yksikön kehitysprojekteihin. 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden ponnistaa urapolulle kohti projektipäällikön tehtäviä. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta projektinjohdosta, tai työmaan johtotehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, DI:n tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Aiemman kokemuksesi pohjalta tunnet asuntorakentamisen toimintaperiaatteet, ja työmaakäytännöt. Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä, ja tunnet myös mallinnusohjelmien toimintaa.

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä yhteyksiä. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Olet tarkka ja pitkäjänteinen. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Marjo Puolakka, puh. 040 594 5347, tiistaina 21.5. klo 8 – 10 ja perjantaina 24.5. klo 12 – 14.

HAE TEHTÄVÄÄN 2.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!