(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (asuntoprojektikehitys)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme projekti-insinööriä asuntoprojektikehitystiimiimme Helsinkiin

Rakennamme esimerkiksi Helsingin ainutlaatuisille merenrantatonteille korkeatasoista kaupunkiasumista tarjoavia koteja. Asuinalueista esimerkiksi Telakkarannan vanhassa telakkamiljöössä yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut kun taas Kruunuvuorenrannassa korostuu luonnonläheisyys ja uudenlaiset energiaratkaisut.

Projekti-insinöörinä pääset mukaan kehittämään moderneja koteja ja viihtyisiä asuinalueita asuntoprojektikehitystiimiimme. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden ja muiden yksiköiden, kuten asuntorakentajien, kanssa. Olet mukana Skanska Kotien projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka: tuet maanhankintayksikköä, osallistut ja ohjaat suunnittelua, teet kustannuslaskelmia ja -seurantaa sekä huolehdit dokumentaatiosta. Yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa varmistatte, että ostajien kiinnostus herää ja ihmiset löytävät tulevat kotinsa helposti. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Projekti-insinöörinä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää kädenjälkesi. Saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen ja turvan.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehtuuri)
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Voit olla vastavalmistunut menestyäksesi tehtävässä, sillä pidämme asennetta kokemusta tärkeämpänä. Jos olet jo päässyt kiinni työelämään, eduksesi luetaan esimerkiksi rakennustekniikan, talouden ja sopimusosaamista.

Haluatko tehdä tulosta osana hyvänhenkistä tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.6.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Kannattaa hakea heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin heinäkuun alkuun mennessä.

Hankekehityspäällikkö Olli Metsäranta (p. 040 512 9626, olli.metsaranta@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project development, homes, residential area, construction, urban planning
Asiasanat: rakentaminen, rakennuttaminen, aluesuunnittelu