Projekti-insinööri asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme Kokkolan alueelle

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

” Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”

Oletko tarkka ja määrätietoinen rakennusalan asiantuntija, joka haluaa nostaa oman osaamisensa korkeuksiin kiinnostavien rakennusprojektien mukana? Tule töihin tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja kasvaa myös entistä suurempiin saappaisiin.

Meillä YIT:llä vastuusta ja haasteista innostuvalle projekti-insinöörille on tarjolla kunnianhimoisia hankkeita, monipuolisia uramahdollisuuksia ja kehittymisen paikkoja.  Toimit projektipäällikön oikeana kätenä laatien ja seuraten hankkeiden aikatauluja, valmistellen hankintoja sekä hankkeiden kustannusohjaukseen osallistuen. Työhösi kuuluu myös kustannuslaskenta, työmaan laadunhallintaan liittyviä tehtäviä sekä erilaisia muita tuotantoa avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Tässä tehtävässä onnistut, kun saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan aikaan. Ajattelet asiakasta, katsot asioita kokonaistaloudellisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten projektien laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. Olet innokas oppimaan uutta ja hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta työnjohdon tai työmaainsinöörin tehtävistä ja rakennusmestarin tai rakennusalan insinöörin AMK-tutkintoa.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä projektipäällikkö Markus Kaustiseen, puh. 044 778 9415.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319253
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markus Kaustinen
  • Puhelin: 044 778 9415
  • Sijainti: Vaasa