(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri / asentaja
Siemens Mobility Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Siemens Mobility hakee nyt Projekti-insinööriä / asentajaa Helsinkiin työskentelemään vetureiden takuu- ja muutostöiden parissa. 

Siemens Mobility Oy tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan liikenteestä. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä ratkaisuja (mm. rata-automaatio, ratasähköistys, liikkuva kalusto, liikenteen digitaaliset ratkaisut). Yritys kehittää jatkuvasti uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia. https://www.siemens.com/global/en/home/products/mobility.html

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tulet työskentelemään Sr3-vetureiden takuu- sekä muutostöiden parissa osana kompaktia työryhmää, jossa työtehtävät vaihtuvat usein. Osa työstä tehdään itsenäisesti, joten oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat edellytyksiä menestyä tehtävässä. Työtehtäviin kuuluu sekä sähköisiä että mekaanisia töitä kuten esimerkiksi; korjaustyöt, osien vaihdot, johdotusmuutokset, vianhaku, testaus ja käyttöönotto. Tehtyjen töiden raportointi ja dokumentointi tulee olemaan tärkeä osa työtäsi. 

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä raideliikenteen tuntemusta.  Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Odotamme sinulta:

  • Sähköalan tutkinto
  • Aiempaa asennuskokemusta esimerkiksi teollisuuden asennustöistä
  • Kokemus raidekalustosta on eduksi
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä asennetta työhön
  • Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa 
  • Hyvät IT-taidot

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän älykkäiden raideliikenneratkaisuiden parissa sekä kollegoiden tuen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti. 

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 11.9. mennessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition) + 46 70 728 1380

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility Oy

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time