(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Anstar Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019
HAEMME KAHTA PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Vahvistamme osaavaa henkilökuntaamme ja etsimme joukkoomme osaavia projekti-insinöörejä. Toimenkuvaasi kuuluu liittopalkkiprojektien hoitaminen sekä liittopalkkien suunnittelu. Tarkempi tehtäväkuvaus määritellään henkilön osaamistaustan perusteella.
Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan ja kokemusta 3D-suunnittelusta. Toivomme sinun olevan koulutustaustaltasi vähintään insinööri.

Tehtävä edellyttää sinulta asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää joukkuehenkeä / yhteistyökykyä sekä englannin kielitaitoa. Lisäksi SolidWorks, Tekla Structures tai AutoCad suunnitteluohjelman hallinta on etuna valintaan.

Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin laita hakemuksesi tulemaan!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.2.2019 mennessä sähköpostiin anstar@anstar.fi tai täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Suunnittelupäällikkö Hannu Lumiaho
040-5920852
hannu.lumiaho@anstar.fi

Toimitusjohtaja Tero Viljakainen
044-7613510
tero.viljakainen@anstar.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.